Καταΐφι Φύλλο Χρυσή Ζύμη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Βγάζετε το Καταΐφι από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).

Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με φυτική μαργαρίνη ή βούτυρο.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.

Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

Λεπτό και ελαστικό για μοναδικό αποτέλεσμα στις γλυκές αλλά και τις αλμυρές δημιουργίες σας!