Χωριάτικο Φύλλο Χρυσή Ζύμη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).

Ετοιμάζετε τη γέμιση.

Ξετυλίγετε τα Χωριάτικα Φύλλα, τα απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια.

Χρησιμοποιείτε ένα-ένα φύλλο, αφού πρώτα τα αλείψετε με βούτυρο ή λάδι.

Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με βούτυρο ή λάδι.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.

Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.

Προσοχή: Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

Όλη η παράδοση "κλείνεται" μέσα σε ένα Χωριάτικο Φύλλο Χρυσή Ζύμη