Προϊόντα ζύμης κατεψυγμένα & φρέσκα
Πεϊνιρλί με καπνιστό μπέικον

Πεϊνιρλί με καπνιστό μπέικον & παραδοσιακό κασέρι

Βάρος: 650g
Τεμάχια: 16 Πεϊνιρλί με καπνιστό μπέικον & παραδοσιακό κασέρι
Ώρα ψησίματος: 15 λεπτά

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 100γρ. Ανά μερίδα 120γρ.
Ενέργεια 279kcal
1169kj
334kcal
1403kj
Πρωτεΐνες 12,2g 14,6g
Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα
32,2g

4,1g
38,6g

4,9g
Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα
10,7g

5,7g
12,8g

6,8g
Φυτικές Ίνες 2,3g 2,8g
Αλάτι 0,6g 0,7
Μία μερίδα (120γρ - 3 πεϊνιρλί) περιέχει:
Ενέργεια 334 17%*
Σάκχαρα 4,9g 5%*
Λιπαρά 12,8g 18%*
Κορεσμένα 6,8g 34%*
Αλάτι 0,7 30%*
*
*της ενδεικτικής Ημερήσιας Πρόληψης (GDA) για ενήλικες, με βάση δίαιτα 2.000 θερμίδων, που αντιστοιχούν στις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ενήλικα.

ΠΕΪΝΙΡΛΙΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζύμη 63%: Aλεύρι σίτου, νερό,  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (3%), αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, προζύμι (0,5%), κρέμα γάλακτος πρόβεια.
Γέμιση (37%): Τυρί γκούντα (άλλα συστατικά: χρωστική: β-καροτένιο), νερό, καπνιστό μπέϊκον (21%) [κρέας από χοίρο: 85%, μείγμα αρτυμάτων (σπόροι κορίανδρου, κεδρόμηλα, σπόροι αγριοκύμινου, σιναπόσποροι (μουστάρδα), εκχύλισμα από κόκκινο πιπέρι και γαρύφαλλο), νερό, αλάτι, πρωτεΐνη σόγιας, δεξτρόζη, σακχαρόζη, μαλτοδεξτρίνη από σίτο, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο και ισοασκορβικό νάτριο, διορθωτικό οξύτητας: γαλακτικό νάτριο, γαλακτωματοποιητής: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο και τριφωσφορικό νάτριο, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, καπνός], τυρί ένταμ (άλλα συστατικά: χρωστική: β-καροτένιο), παραδοσιακό κασέρι (5%), κεφαλοτύρι, ημίσκληρο τυρί, κρέμα γάλακτος πρόβεια, σιμιγδάλι σίτου, ασπράδι αυγού σε σκόνη, τροποποιημένο άμυλο πατάτας.
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), σόγιας, αυγού, μουστάρδας (σιναπόσπορος) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.

  • Αφράτη ζύμη με παρθένο ελαιόλαδο & προζύμι!
  • Οδηγίες Ψησίματος

    • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C .
    • Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα πεϊνιρλί σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
    • Ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου σας στους 180°C για περίπου 35 λεπτά ώσπου να ροδίσουν.
    • Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία  ανάλογα με τον φούρνο σας.
    • Προαιρετικά, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, μόλις τα βγάλετε από τον φούρνο αλείψτε τα με φρέσκο βούτυρο.

    Το πεϊνιρλί δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

    Διατήρηση

    Στο ψυγείο :  24 ώρες
    Σε κατάψυξη(**) -120C: 1  μήνα
    Σε καταψύκτη (***) -180C:  Μέχρι την ημερομηνία λήξης

    Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!

    Εμείς σήμερα πήραμε πεϊνιρλί με καπνιστό μπείκον, αύριο θα τα δοκιμάσουμε όλα και είμαστε αρκετοί!
    Natasa
    Δείτε όλα τα προϊόντα μας