Ατομικά Πιτσάκια με κοτόπουλο και τυρί

Ατομικά Πιτσάκια με κοτόπουλο και τυρί

20 λεπτά
Για 20 πιτσάκια
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Κόβετε το κοτόπουλο σε κυβάκια ή λωρίδες. Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.

Βήμα 2

Απλώνετε τα σφολιατάκια σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Αλείφετε κάθε σφολιατάκι με λίγη σάλτσα μπάρμπεκιου. Μοιράζετε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Βήμα 3

Πασπαλίζετε κάθε πιτσάκι με την τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνετε για περίπου 15 – 20 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 συσκευασία Σφολιατάκια βουτύρου στρογγυλά Χρυσή Ζύμη
100 ml σάλτσα μπάρμπεκιου
6 φιλέτα κοτόπουλο (από μπούτι), βρασμένα
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
2 κρεμμυδάκια φρέσκα (προαιρετικά)
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη