Φλογέρες με κανέλα

Φλογέρες με κανέλα

Για 15-20 φλογέρες
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170˚C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τη ζάχαρη, τη γαλέτα, τα αβγά και την κανέλα.

Βήμα 2

Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα, τα ραντίζουμε με μαργαρίνη και τα διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε λίγη γέμιση στη μία άκρη, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα και μετά ρολάρουμε για να γίνει η φλογέρα.

Βήμα 3

Βουτυρώνουμε το ταψί και τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη, ραντίζοντας με λίγη μαργαρίνη και νερό. Ψήνουμε για μισή ώρα. Τις βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με κανέλα.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 συσκευασία Φύλλο κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη
2½ φλιτζ. καρυδόψιχα
ψιλοκοπανισμένη
1½ φλιτζ. γαλέτα
¾ φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. μαργαρίνη
1 κουταλάκι κανέλα
2 αβγά