Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα | ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα

Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα

55 λεπτά
6-8 μερίδες
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.  Κόβουμετο ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και τη τσίλι ψιλοκομμένη.

Βήμα 2

Κόβουμε τη ντομάτα στη μέση, εγκάρσια. Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. ροσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32×25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.

Βήμα 3

Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

200 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι
300 γρ. mix τυριών τριμμένα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πιπεριά τσίλι
1 ντομάτα
1 κ.σ. θυμάρι
πιπέρι