Κρουασάν με κρέμα φέτας, αβοκάντο και θυμάρι

Κρουασάν με κρέμα φέτας, αβοκάντο και θυμάρι

Για 12 κρουασάν
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζουμε τα κρουασάν και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στο πλάι να κρυώσουν.

Βήμα 2

Παράλληλα, ετοιμάζουμε την κρέμα φέτας, χτυπώντας στο multi τη φέτα, την πιπεριά και το γάλα. Θα πρέπει να έχουμε μία ωραία κρέμα, που να στέκεται, χωρίς κομματάκια τυριού. Αν η φέτα είναι σκληρή, προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή πυκνότητα. Κόβουμε τα κρουασάν κατά μήκος με ένα μαχαίρι του ψωμιού.

Βήμα 3

Τα γεμίζουμε με την κρέμα φέτας, το αβοκάντο και το φρέσκο θυμάρι και τα σερβίρουμε