Σαλιγγαράκια με σπανάκι και φέτα

Σαλιγγαράκια με σπανάκι και φέτα

20 λεπτά
Για 36 - 40 κομμάτια
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Λαδώνετε ένα ταψί και απλώνετε χαρτί ψησίματος. Θρυμματίζετε τη φέτα με ένα πιρούνι. Σοτάρετε ελαφρά το σπανάκι με το ελαιόλαδο και, αφού κρυώσει καλά, το ανακατεύετε με τη φέτα και την παρμεζάνα.

Βήμα 2

Απλώνετε ένα φύλλο σφολιάτας στο χαρτί φούρνου και αλείφετε με μια σπάτουλα το μισό μείγμα. Το τυλίγετε σε ρολό και το κόβετε σε φετούλες (πάχους 1,5 εκ. περίπου).

Βήμα 3

Απλώνετε τα σαλιγκαράκια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και τα αλείφετε ελαφρά με το χτυπημένο αυγό. Τα ψήνετε για περίπου15 – 20 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν).

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 συσκευασία Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
250 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
150 γρ. φέτα
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 αυγό χτυπημένο
1 – 2 κ. σούπας ελαιόλαδο