Σφολιατάκια με μορταδέλα και κασέρι

Σφολιατάκια με μορταδέλα και κασέρι

Για 10 σφολιατάκια
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Ανακατεύετε τη σάλτσα ντομάτας με τη φρέσκια ρίγανη ή το μαϊντανό. Αλείφετε τα μισά (10) σφολιατάκια με λίγη σάλτσα ντομάτας και τοποθετείτε πάνω από τη σάλτσα 1 φέτα κασέρι και 1 φέτα μορταδέλα.

Βήμα 2

Καλύπτετε με τα υπόλοιπα σφολιατάκια από πάνω, σαν σάντουιτς. Πιέζετε για να κολλήσουν οι άκρες και να συγκρατηθεί η γέμιση. Αλείφετε την επιφάνεια με το αυγό. Τοποθετείτε τα σφολιατάκια σε ταψί και τα ψήνετε στους 200°C για 20’-25’ μέχρι να ροδίσουν.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 συσκευασία Σφολιατάκια βουτύρου στρογγυλά Χρυσή Ζύμη
σάλτσα ντομάτας 10 κουταλιές, έτοιμη ή σπιτική
φρέσκια ρίγανη ή μαϊντανός 1 κουταλάκι του γλυκού, ψιλοκομμένο
κασέρι 10 στρογγυλές φέτες, κομμένες με κουπ-πατ ή ποτήρι
μορταδέλα 10 στρογγυλές φέτες
αυγό 1, χτυπημένο με λίγο γάλα