Τάρτα με κολοκυθάκια

Τάρτα με κολοκυθάκια

Για μία μακρόστενη ταρτιέρα
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το κασέρι, τα αβγά χτυπημένα, τη μαργαρίνη λιωμένη και το αλάτι. Ανακατεύουμε τα υλικά και κατόπιν προσθέτουμε το γάλα, συνεχίζοντας το ανακάτεμα έως ότου γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

Βήμα 2

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C. Αλείφουμε μια φόρμα με μαργαρίνη και στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας, φροντίζοντας να καλυφθούν η βάση και τα πλαϊνά τοιχώματά της. Με ένα πιρούνι τρυπάμε την επιφάνεια του φύλλου. Στρώνουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας το μίγμα του ανθότυρου πάνω από το φύλλο και καλύπτουμε την επιφάνεια της τάρτας με τις φέτες από τα κολοκυθάκια. Ψήνουμε την τάρτα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40’, έως ότου ροδίσει η επιφάνεια του φύλλου.

Βήμα 3

Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο και αφού κρυώσει λίγο σερβίρουμε σε μια πιατέλα.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 φύλλο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
2 κολοκυθάκια σε φέτες
5 φλιτζ. ανθότυρο, τριμμένο
1 φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη
½ φλιτζ. κασέρι, τριμμένο
1½ φλιτζ. γάλα
3 αβγά
3 κουταλιές μαργαρίνη
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά μαργαρίνη
λιωμένη για το άλειμμα της φόρμας