Ψήστε όλες τις πίτες και τα γλυκά σε προθερμασμένο φούρνο.
Η θερμοκρασία του φούρνου ρυθμίζεται ανάλογα με τη συνταγή.
Για επιτυχημένο ψήσιμο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι κάθε φούρνος έχει την ιδιομορφία του. Προσαρμόστε τις θερμοκρασίες ψησίματος κάθε συνταγής στη λειτουργία του δικού σας φούρνου.
Ψήστε τις πίτες και τα γλυκά τοποθετώντας το ταψί σας σε χαμηλή θέση στο φούρνο (2η από κάτω).
Για ομοιόμορφο ψήσιμο γυρίστε το ταψί εμπρός πίσω στη μέση του ψησίματος.
Αποφύγετε το παραπάνω στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείτε σφολιάτα, έτσι ώστε να μην επηρεάσετε το φούσκωμα της πίτας.