Οδηγίες

24 Νοεμβρίου 2014

Κύριος στόχος του «Θα μου πεις τη συνταγή;» είναι να μοιραστούμε όλοι την τέχνη της δημιουργίας με ζύμη και φυσικά, να διαγωνιστούμε με τις σπιτικές δημιουργίες μας έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουμε πολύ χρήσιμα δώρα.

Για να πάρουμε μέρος στο «νόστιμο» διαγωνισμό, αλλά και για να περιηγηθούμε στο gallery δημιουργούμε έναν λογαριασμό δίνοντας κάποια βασικά στοιχεία μας και επιλέγοντας το username και το password μας.
Κάθε μήνα διαγωνιζόμαστε με συνταγές που έχουν ως βάση επιλεγμένη κατηγορία ζύμης.

Στο gallery μπορούμε να δούμε:

1. Τις συνταγές του μήνα οι οποίες διαγωνίζονται για να κερδίσουν το δώρο του μήνα.

2. Όλες τις συνταγές που έχουν «ανεβάσει» όλοι οι χρήστες κατηγοριοποιημένες με βάση ένα συγκεκριμένο είδος ζύμης. Πατώντας πάνω στην φωτογραφία της συνταγής μπορούμε να δούμε αναλυτικά τον τίτλο, τα υλικά, την περιγραφή της εκτέλεσης καθώς και επιπλέον φωτογραφίες αν υπάρχουν. Επίσης, μπορούμε να αξιολογήσουμε την κάθε συνταγή δίνοντάς της από ένα ως πέντε αστέρια. Αν θέλουμε μπορούμε να τυπώσουμε τη συνταγή, αλλά και να την προσθέσουμε στα «Αγαπημένα» μας. Μπορούμε πολύ εύκολα να δούμε το ιστορικό των περιηγήσεών μας στο «Θα μου πεις τη συνταγή;» βλέποντας ποιες συνταγές έχουμε ψηφίσει, ποιες έχουμε μοιραστεί, καθώς και ποιες έχουμε προσθέσει στις αγαπημένες μας.

Το σημαντικό είναι, όμως, να μοιραστούμε την τέχνη και την αγάπη μας για τις σπιτικές δημιουργίες με ζύμη. Πατώντας, λοιπόν, το κουμπί «Ανέβασε νέα συνταγή» μπορούμε να δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη δική μας συνταγή, να ανεβάσουμε έως 3 φωτογραφίες της και να κάνουμε share σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο θέλουμε. Η πλοήγηση στην πλατφόρμα είναι απλή, ενώ υπάρχει περιθώριο να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε τη συνταγή μέχρι την κατάθεσή της.

Στο τέλος κάθε μήνα, η συνταγή με την υψηλότερη αξιολόγηση κερδίζει το μεγάλο δώρο του μήνα, χωρίς κλήρωση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έμπνευση, δημιουργικότητα και τα σωστά φύλλα που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα φύλλα της Χρυσή Ζύμης.

Γιατί με τη Χρυσή Ζύμη, κάθε σας δημιουργία είναι τόσο νόστιμη, τόσο σπιτική που θα σας ζητούν τη συνταγή!

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!