ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ζύμη 62%: [Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. Το ποσοστό εντός παρένθεσης αναφέρεται επί της ζύμης]. Γέμιση 38%: [Νερό, σιμιγδάλι σίτου, Λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π. (10%), Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π. (8%), Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. (8%), Ημίσκληρο τυρί (6%), Κασέρι Περισσότερα...
Χορευτή Κασερόπιτα με Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Γραβιέρα Κρήτης & Κασέρι Ελασσόνας
22
Μαΐου
2020