Σφολιάτα

07 Φεβρουαρίου 2013
ΣΦΟΛιΑτΑ • ΠΡΟ!ΟΝ ΒΑΘιΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σlτοu, φuτικιΊ μαργαρίνn [μπ uδpογονωμένα φυτικά λίπn και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και nλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοnοιnτής: μονο- και διγλuκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, μέσο οξίνισπς: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλπ, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρn. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (VAouτtvn) και παράγεται σε χώρο Περισσότερα...

Σφολιάτα (φρέσκια ζύμη ψυγείου)

07 Φεβρουαρίου 2013
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη (μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια, νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο), νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, άρωμα: εκχύλισμα νερατζιού. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι. Περισσότερα...