Είδος ανοιχτής πίτας (τάρτα) με βαση μία τραγανή σφολιάτα και γέμιση με λαχανικά, τυριά, μπέικον και ελαφριά μπεσαμέλ ή κρέμα γάλακτος και αβγά. Η πιο γνωστή κις είναι η κις λωρέν με ζαμπόν ή μπέικον και τυρί.
Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας το link στο τέλος κάθε email μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Mailchimp ως πλατφόρμα marketing. Με την εγγραφή σας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του Mailchimp εδώ.