Προφίλ

koritsiΣπιτικές δημιουργίες ζύμης, φτιαγμένες με γνώση, τέχνη και αγάπη!

Διαφυλάσοντας την παράδοση του τόπου μας στις δημιουργίες ζύμης, η Χρυσή Ζύμη χρόνια τώρα επιλέγει τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά και μας χαρίζει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη δημιουργικότητα των συνταγών και την υπέροχη γεύση τους.

Από την ίδρυση του εργοστασίου παραγωγής καταψυγμένης ζύμης στη Θεσσαλονίκη πριν από 25 χρόνια μέχρι και σήμερα, η Χρυσή Ζύμη παρασκευάζει προϊόντα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την καινοτομία με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της κατηγορίας. Με την πρωτοπορία και την δημιουργικότητα που την διακρίνει, ήταν η πρώτη μάρκα στην ελληνική αγορά που λάνσαρε καταψυγμένες πίτες και πιτάκια έτοιμα για ψήσιμο και οδήγησε έτσι, στη δημιουργία της κατηγορίας των έτοιμων καταψυγμένων προϊόντων ζύμης. Μέσα από τη συνεχή αναζήτηση νέων γευστικών προτάσεων και ιδεών οδήγησε στην ανάπτυξη μιας αγοράς με υψηλή διείσδυση και συχνότητα χρήσης από τους Έλληνες καταναλωτές. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, με προσήλωση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτη στην αγορά καταψυγμένων ζυμών, προσφέροντας σήμερα μια πλούσια γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 55 κωδικούς.

Ζύμη σε φύλλα, σε καταψυγμένη και νωπή μορφή, φτιαγμένη με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, προσφέρεται σε διάφορα είδη, από Σφολιάτα και Φύλλο κρούστας μέχρι Χωριάτικο φύλλο με ελαιόλαδο και Ζύμη Κουρού, ως βάσεις για τις δικές μας απολαυστικές δημιουργίες. Η γκάμα των έτοιμων προϊόντων της Χρυσής Ζύμης περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες προϊοντικές σειρές της ελληνικής αγοράς. Η μοναδική Μπουγάτσα Θεσσαλονικής, η πρώτη συσκευασμένη επώνυμη μπουγάτσα, 17 χρόνια μετά το λανσάρισμά της εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Προϊοντικές σειρές όπως τα μικρά Πεϊνιρλί, τα Μακεδονίτικα Ρολίνια αλλά και τα πεντανόστιμα Σπιτικά Τρίγωνα ζυμωμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αποτελούν μερικά από τα λανσαρίσματα της Χρυσής Ζύμης που ξεχώρισαν αμέσως για την ποιότητα και τη σπιτική γεύση τους και συντροφεύουν καθημερινά χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Η παρουσία της Χρυσής Ζύμης στην κατηγορία ολοκληρώνεται με την προϊοντική σειρά της pizza, με αφράτη ζύμη και πλούσια αγνά υλικά σε 3 υπέροχες γεύσεις καθώς και με τα Croissants με μοναδική γαλλική συνταγή αλλά και τα ολοκαίνουρια προϊόντα Ολικής Άλεσης.

Έτσι, χρόνια τώρα η Χρυσή Ζύμη  είναι δίπλα μας σε κάθε οικογενειακό, καθημερινό και εορταστικό τραπέζι, προσφέροντάς μας προϊόντα και ιδέες, για δημιουργίες τόσο νόστιμες, τόσο σπιτικές, που θα σας ζητούν τη συνταγή!

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!

logo150

Συγχαρητήρια για τους απολαυστικούς διαγωνισμούς σας και να έχετε πάντοτε αφθονία, δημιουργικότητα, επιτυχία σε ότι κάνετε!

Thomas