Ώρα ψησίματος: 15 λεπτά
Διατροφικές Πληροφορίες
1297kj 373kcal
1557kj
εκ των οποίων σάκχαρα 26,2g
5,5g 31,4g
6,6g
εκ των οποίων κορεσμένα 19,1g
9,9g 22,9g
11,9g
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζύμη 67%: Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικό λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκαιρίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αρωματική\ ύλη, χρωστικά\: β-καροτένιο], νερό, αλάτι, ζάχαρά. Γέμιση 33%: Μuζήβpσ (54%), νερό, σιμιγδόλι οίτοu, τupί φέτα (7%), αλάτι, οσnρόδι αυγού σε σκόνn, πιπέρι άσπρο.
Το προϊόν περιέχει συστατικά οίκτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ
Οδηγίες Ψησίματος
- Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 220°C .
- Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα τυροπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι.
- Προαιρετικά τα αλείφετε με λίγο χτυπημένο αυγό ή γάλα.
- Ψήνετε στη χαμηλή θέση του φούρνου σας στους 220°C για περίπου 15 λεπτά ώσπου να ροδίσουν.
- Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Τα τυροπιτάκια δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Διατήρηση
Στο ψυγείο : 24 ώρες Σε κατάψυξη(**) -120C: 1 μήνα Σε καταψύκτη (***) -180C: Μέχρι την ημερομηνία λήξης Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!