Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα με αντιστάσεις.
Ανοίγουμε ελαφρώς και τα δύο φύλλα Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη με έναν πλάστη σε καθαρή αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και κόβουμε το καθένα στα 4. Έτσι θα πάρουμε 8 κομμάτια.
Στα 4 κομμάτια μοιράζουμε από 2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας, από 2 φέτες πεπερόνι, ζαμπόν, μανιτάρια και πιπεριά. Πασπαλίζουμε με το μίγμα τυριών και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 4 κομμάτια σφολιάτας. Πατάμε περιμετρικά τις άκρες με πιρούνι για να κλείσουν καλά οι ατομικές σφολιάτες και να μη βγει η γέμιση απέξω.
Ψήνουμε για περίπου 30΄- 40΄ ή μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό Cantina τ. Σεπτεμβρίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.