Ατομικές Πίτσες Καλτσόνε

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα με αντιστάσεις.

 

Ανοίγουμε ελαφρώς και τα δύο φύλλα Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη με έναν πλάστη σε καθαρή αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και κόβουμε το καθένα στα 4. Έτσι θα πάρουμε 8 κομμάτια.

 

Στα 4 κομμάτια μοιράζουμε από 2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας, από 2 φέτες πεπερόνι, ζαμπόν, μανιτάρια και πιπεριά. Πασπαλίζουμε με το μίγμα τυριών και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 4 κομμάτια σφολιάτας. Πατάμε περιμετρικά τις άκρες με πιρούνι για να κλείσουν καλά οι ατομικές σφολιάτες και να μη βγει η γέμιση απέξω.

 

Ψήνουμε για περίπου 30΄- 40΄ ή μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό Cantina τ. Σεπτεμβρίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.