Croissants βουτύρου Χρυσή Ζύμη με Κρέμα Φέτας, Αβοκάντο και Θυμάρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζουμε τα croissants και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στο πλάι να κρυώσουν.  

 

Παράλληλα, ετοιμάζουμε την κρέμα φέτας, χτυπώντας στο multi τη φέτα, την πιπεριά και το γάλα.
Θα πρέπει να έχουμε μία ωραία κρέμα, που να στέκεται, χωρίς κομματάκια τυριού.
Αν η φέτα είναι σκληρή, προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή πυκνότητα.
Κόβουμε τα κρουασάν κατά μήκος με ένα μαχαίρι του ψωμιού.  

 

Τα γεμίζουμε με την κρέμα φέτας, το αβοκάντο και το φρέσκο θυμάρι και τα σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.