ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τη σειρά (γάλα, σιμιγδάλι, μοσχοκάρυδο, αλάτι), ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα.

 

Σε ένα ταψί απλώνουμε τα 5 πρώτα φύλλα, ραντίζοντας ενδιάμεσα το κάθε φύλλο με 2 κουταλιές της σούπας λάδι.

 

Στο τέλος, πασπαλίζουμε με αλεύρι και φτιάχνουμε έναν κόθρο, αφήνοντας ένα άνοιγμα για να ρίξουμε τη γέμιση.

 

Κρατάμε από το μείγμα της γέμισης 1/2 φλιτζάνι τσαγιού και απλώνουμε την υπόλοιπη ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα.

 

Βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνοντάς τα εναλλάξ, και απλώνουμε από πάνω την υπόλοιπη γέμιση. Ψήνουμε τη γαλατόπιτα στους 180°C, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.