Αυτή είναι η συνταγή για την πιο γρήγορη και ταυτόχρονα πιο νόστιμη ζαμπονοτυρόπιτα που φάγατε ποτέ. Με ζαμπόν, τυρί, πιπεριές, τομάτα και τριφτή Zύμη Kουρού Χρυσή Ζύμη για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα!
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και την τσίλι ψιλοκομμένη.
Κόβουμε την τομάτα στη μέση, εγκάρσια. Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32×25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 2.7 / 5. Vote count: 3
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.