ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

 

Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα να κάψει, προσθέτουμε το κρέας με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ και ρίχνουμε τις ντομάτες.

 

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, την κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, το μαϊντανό και, αν χρειαστεί, λίγο νερό.

 

Αφήνουμε να σιγοβράζει το κρέας για 1 ώρα, ίσως και περισσότερο, το δοκιμάζουμε και αποφασίζουμε. Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Αφήνουμε περίπου 10 λεπτά το φαγητό να κρυώσει ελαφρώς και προσθέτουμε και το τριμμένο τυρί.

 

Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με βούτυρο, στρώνουμε τα 2 φύλλα για να καλύψουμε το ταψί και τα πλαϊνά του τοιχώματα, ρίχνουμε τη γέμιση, τη στρώνουμε ομοιόμορφα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.

 

Χαράζουμε την πίτα με προσοχή για να μη βγει η γέμιση και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.