Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Ψιλοκόβετε τα κολοκυθάκια, τα σπαράγγια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα σοτάρετε σε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο για 7 – 8 λεπτά να μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν, ρίχνετε τα μυρώνια και τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
Μουλιάζετε το πλιγούρι σε 100 ml. ζεστό νερό για 10 λεπτά και όταν απορροφήσει το νερό, το ρίχνετε στο μίγμα.
Λαδώνετε 2 φύλλα και απλώνετε κατά μήκος την γέμιση. Τυλίγετε σε ρολό και το κόβετε σε ροδέλες 2,5 – 3 εκ. Τις απλώνετε σε καλά λαδωμένο ταψί, έτσι ώστε η μια να ακουμπάει την άλλη. Επαναλαμβάνετε με τα άλλα δυο φύλλα και το υπόλοιπο μίγμα.
Ψήνετε την πίτα – ροτόλο για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει στους 180 βαθμούς Κελσίου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.