ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την τομάτα σε λεπτές φέτες και στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβουμε το κασέρι.

 

Σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε τη ζύμη κουρού και μοιράζουμε τη μισή σάλτσα τομάτας, το τριμμένο κασέρι, τις φέτες τομάτας και τέλος απλώνουμε από πάνω τις φέτες καπνιστής γαλοπούλας.

 

Τυλίγουμε σε ρολό τη ζύμη κουρού στη μεγάλη της πλευρά, κόβουμε σε κομμάτια πάχους 1 δαχτύλου, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα, για 14-16 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 2.2 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.