ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, χτυπώντας παράλληλα.
Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και τα φουντούκια και ανακατεύουμε με σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

 

Βουτυρώνουμε το ταψί ή στρώνουμε μία λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω τη σφολιάτα.
Την τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

 

Στη συνέχεια, κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την απλώνουμε επάνω στο μείγμα.
Ψήνουμε την πίτα για περίπου 45-50 λεπτά.

 

Την βγάζουμε από τον φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει, την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, την κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε, αν θέλουμε, με παγωτό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.