Μια νόστιμη, σπιτική και εύκολη συνταγή για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας. Πολύχρωμη και θρεπτική τάρτα με κοτόπουλο και κρεμώδες μείγμα τυριών, σε βάση από λαχταριστό Φύλλο Σφολιάτας Χρυσή Ζύμη!
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Ξεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (το άλλο το κρατάμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση). Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το μπέικον για 1-2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Μόλις μαλακώσουν τα υλικά και εξατμιστούν τα υγρά, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο και τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα βουτυρωμένο ή λαδωμένο ταψί και απλώνουμε μέσα τη γέμιση. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε την τάρτα για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 3.1 / 5. Vote count: 10
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.