Tα ταρτάκια με κιμά είναι ο απόλυτος συνδυασμός παραδοσιακής γεύσης. Ο πλούσιος μοσχαρίσιος κιμάς μαγειρεύεται με ντομάτα και αρωματίζεται με ελαιόλαδο και κρεμμύδι, ενώ το χαλούμι προσθέτει ιδιαίτερη υφή και γεύση. Όλα αυτά τυλίγονται σε τραγανή ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη, δημιουργώντας μικρές, χορταστικές μπουκιές που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, να μαραθεί. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, να σοταριστεί καλά και να γίνει σπυρωτός.
Μετά, ρίχνουμε την ντομάτα και σιγοβράζουμε τη σάλτσα με τον κιμά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.
Αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε το κάθε φύλλο σε έξι ίσα κομμάτια και τα στρώνουμε μέσα σε ατομικά πύλινα σκεύη. Μοιράζουμε από πάνω τον κιμά και σκορπίζουμε από πάνω το χαλούμι.
Ψήνουμε τα ταρτάκια στους 180°C, στις αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.