ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, να μαραθεί. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, να σοταριστεί καλά και να γίνει σπυρωτός.

 

Μετά, ρίχνουμε την ντομάτα και σιγοβράζουμε τη σάλτσα με τον κιμά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.

 

Αλατοπιπερώνουμε.

 

Κόβουμε το κάθε φύλλο σε έξι ίσα κομμάτια και τα στρώνουμε μέσα σε ατομικά πύλινα σκεύη. Μοιράζουμε από πάνω τον κιμά και σκορπίζουμε από πάνω το χαλούμι.

 

Ψήνουμε τα ταρτάκια στους 180°C, στις αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.