
Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Κόβουμετο ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και τη τσίλι ψιλοκομμένη.
Βήμα 2
Κόβουμε τη ντομάτα στη μέση, εγκάρσια. Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. ροσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32×25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.
Βήμα 3
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε και σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
200 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι
300 γρ. mix τυριών τριμμένα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πιπεριά τσίλι
1 ντομάτα
1 κ.σ. θυμάρι
πιπέρι