
Κρουασάν με κρέμα φέτας, αβοκάντο και θυμάρι
Για 12 κρουασάν
Εύκολη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βήμα 1
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζουμε τα κρουασάν και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στο πλάι να κρυώσουν.
Βήμα 2
Παράλληλα, ετοιμάζουμε την κρέμα φέτας, χτυπώντας στο multi τη φέτα, την πιπεριά και το γάλα. Θα πρέπει να έχουμε μία ωραία κρέμα, που να στέκεται, χωρίς κομματάκια τυριού. Αν η φέτα είναι σκληρή, προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή πυκνότητα. Κόβουμε τα κρουασάν κατά μήκος με ένα μαχαίρι του ψωμιού.
Βήμα 3
Τα γεμίζουμε με την κρέμα φέτας, το αβοκάντο και το φρέσκο θυμάρι και τα σερβίρουμε
- 1 συσκευασία Croissants βουτύρου Χρυσή Ζύμη, 300 γρ.
- 500 γρ. φέτα, σε κύβους
- 430 γρ. γάλα πλήρες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 αβοκάντο κομμένα σε λεπτές φέτες
- Φρέσκο θυμάρι