Κρουασάν με κρέμα τιραμισού & κακάο

Κρουασάν με κρέμα τιραμισού & κακάο

Για 12 κρουασάν
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα βάζουμε τα κρουασάν. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στο πλάι να κρυώσουν. Παράλληλα, ετοι-μάζουμε την κρέμα τυριού. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μία σπάτουλα μέχρι να έχουμε μία ωραία κρέμα.

Βήμα 2

Όταν τα κρουασάν κρυώσουν, τα κόβουμε κατά μήκος με ένα μαχαίρι του ψωμιού. Τα γεμίζουμε με την κρέμα τιραμισού και τα πασπαλίζουμε με κακάο και ζάχαρη άχνη.