ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

 

Βάζουμε τη μαρμελάδα σε κατσαρολάκι μαζί με τα φρέσκα cranberries, τα αχλάδια και το κορνφλάουρ. Σιγοβράζουμε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.

 

Βουτυρώνουμε μια παραλληλόγραμμη ψηλή φόρμα για τάρτα (20-22 εκ.) και απλώνουμε τη σφολιάτα. Όση ζύμη μας περισσέψει, την κόβουμε αστεράκια με κουπ πατ.

 

Ρίχνουμε τη γέμιση στη ζύμη. Πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι. Ψήνουμε την τάρτα για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει. Τα αστεράκια τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά.

 

Όταν κρυώσει ελαφρώς η τάρτα, διακοσμούμε με τα αστεράκια ζύμης και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.