Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε το Χωριάτικο Φύλλο εκτός κατάψυξης μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Βράζουμε το κοτόπουλο και το καλαμπόκι. Όταν είναι έτοιμο το κόβουμε σε κυβάκια. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, τον δυόσμο και τα τυριά. Σε άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αβγό με το γιαούρτι κι ενώνουμε με το μείγμα των μυρωδικών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το βούτυρο και το λάδι και τα ζεσταίνουμε λίγο, μέχρι το βούτυρο να λιώσει.
Βουτυρώνουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. Απλώνουμε το ένα φύλλο, λαδώνουμε και συνεχίζουμε με τα άλλα δύο. Αδειάζουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το τέταρτο φύλλο. Λαδώνουμε και συνεχίζουμε με τα δύο άλλα φύλλα. Σε ένα μπολάκι, χτυπάμε το δεύτερο αβγό με λίγο νερό και αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την πίτα σε κομμάτια βαθιά, αλλά όχι τελείως.
Ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε την πίτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για να σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 5 / 5. Vote count: 1
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.