ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/07

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες.

 

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε το ταχίνι μαζί με το μέλι και ανακατεύετε καλά.

 

Απλώνετε τα φύλλα κουρού σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και κόβετε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα.

 

Μοιράζετε ισομερώς το ταχίνι με το μέλι, και το απλώνετε καλά στην επιφάνεια των φύλλων.

 

Μοιράζετε τις λεπτές φέτες μπανάνας και πάνω τους τρίβετε την μαύρη σοκολάτα.

 

Κλείνετε τα πιτάκια διπλώνοντας τις 4 άκρες κάθε φύλλου προς τα μέσα, συγκεντρώνοντας όλες τις άκρες στο κέντρο.

 

Τοποθετείτε τα πιτάκια σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 18-20 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.