Ταχινοπιτάκια με σταφίδες με Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και αλείφουμε με το μισό ταχίνι κάθε φύλλο. Στη συνέχεια, σκορπάμε τις σταφίδες.

 

Τυλίγουμε το φύλλο μας σε ρολό και κόβουμε κάθε ρολό σε 10 φέτες. Γυρίζουμε το κομμένο ρολό στο πλάι και απλώνουμε κάθε φέτα μέσα στο ταψί, που είναι ελαφρώς βουτυρωμένο. Πιέζουμε τις φέτες μας ελαφρώς από πάνω. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180°C.

 

Σερβίρουμε με ταχίνι ή άχνη και σταφίδες.

 

Μπορούμε να προσθέσουμε στο ταχίνι μία κουταλιά ζάχαρη και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό από λεμόνι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.