Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πίτες μας σε τυλιχτό κρέας -σουβλάκια, μπιφτέκια-, αφού τις λαδώσουμε ελαφρώς τις ψήνουμε εκεί όπου ψήσαμε και το κρέας (σχάρα, γκριλ) για να πάρουν τα αρώματα.
Ψήνουμε τις πίτες μας μέχρι να ροδοκοκκινίσουν με προσοχή μην τις αφήσουμε παραπάνω και χάσουν την ελαστικότητά τους.
Αν ετοιμάσουμε τις πίτες στο τηγάνι, δεν απομακρυνόμαστε από κοντά γιατί ροδίζουν αμέσως και θέλουν συχνό γύρισμα για να μην καούν.