Η Pizza από τη Χρυσή Ζύμη ξεχώρισε αμέσως μετά το λανσάρισμά της, τόσο με την προτίμηση που απέσπασε από το καταναλωτικό κοινό, όσο και με την εμπιστοσύνη που έδειξε το λιανεμπόριο με την ευρεία τοποθέτηση και των τριών κωδικών.

Pizza Margherita Χρυσή Ζύμη

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό προϊόν, από την ηγέτιδα μάρκα στον χώρο των καταψυγμένων ζυμών, αφού συνδυάζει αφράτη και τραγανή βάση ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με τρεις διαφορετικές σάλτσες ντομάτας, κάθε μία μοναδικά φτιαγμένη, ώστε να αναδεικνύει τη γεύση όλων των υλικών.

Pizza Special Χρυσή Ζύμη

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας σημαντικός θεσμός βράβευσης διεθνώς, που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Pizza Barbeque Χρυσή Ζύμη

Η σπιτικότητα, η παράδοση και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της Χρυσής Ζύμης, της πρώτης μάρκας στην ελληνική αγορά που λάνσαρε καταψυγμένες πίτες. Από τότε, έως και σήμερα, 25 χρόνια μετά, η Χρυσή Ζύμη συνεχίζει να διαφυλάσσει την ελληνική γευστική παράδοση και να δημιουργεί προϊόντα ζύμης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!