Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με τυρί Χρυσή Ζύμη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C .

Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.

Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας.

Ψήνετε στους 200°C για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.

Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω.

Αφού την αναποδογυρίσετε, την αφήνετε μέσα στο σκαφάκι της για 10 λεπτά, χωρίς να την σκεπάσετε, για να απορροφήσει το λάδι της.

Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.

Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

Με τραγανά φύλλα και τυρένια κρέμα που ξεχειλίζει!