Croissants βουτύρου Χρυσή Ζύμη με Κρέμα Τιραμισού και Κακάο

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα βάζουμε τα croissants.
Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στο πλάι να κρυώσουν.
 

 

Ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με μία σπάτουλα τη ζάχαρη, το μασκαρπόνε, το γάλα και το λικέρ μέχρι να έχουμε μία ωραία κρέμα.

 

Όταν τα κρουασάν κρυώσουν, τα κόβουμε κατά μήκος με ένα μαχαίρι του ψωμιού.
Τα γεμίζουμε με την κρέμα τιραμισού και τα πασπαλίζουμε με κακάο και ζάχαρη άχνη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.