ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε την πράσινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

 

Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πράσινη πιπεριά μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά. Τοποθετούμε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λεμονάτο κοτόπουλο, ξεφτισμένο, μαζί με τη σάλτσα και τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

 

Σε ένα άλλο μπολ τοποθετούμε τον πουρέ πατάτας μαζί με το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε καλά. Σε έναν καθαρό πάγκο απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.

 

Τοποθετούμε, στη μικρή μεριά, 1 κουταλιά πουρέ πατάτας και από πάνω 1 κουταλιά κοτόπουλο, λαδώνουμε καλά το φύλλο και διπλώνουμε σχηματίζοντας ένα ρολάκι, κλείνοντας καλά τις άκρες, και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.

 

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα, περνάμε τις φλογέρες με λίγο από το χτυπημένο αυγό με τη βοήθεια ενός πινέλου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.