ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

 

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε την πράσινη πιπεριά μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά. Τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα μπολ, προσθέτετε το λεμονάτο κοτόπουλο, ξεφτισμένο, μαζί με την σάλτσα και τα φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύετε πολύ καλά.

 

Σε ένα άλλο μπολ τοποθετείτε τον πουρέ πατάτας μαζί με το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε καλά. Σε ένα καθαρό πάγκο απλώνετε τα φύλλα κρούστας και τα κόβετε στην μέση κατά μήκος.

 

Τοποθετείτε, στην μικρή μεριά, 1 κουταλιά πουρέ πατάτας και από πάνω 1 κουταλιά κοτόπουλο, λαδώνετε καλά το φύλλο και διπλώνετε σχηματίζοντας ένα ρολάκι, κλείνοντας καλά τις άκρες και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί.

 

Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα, περνάτε τις φλογέρες με λίγο από το χτυπημένο αυγό, με την βοήθεια ενός πινέλου και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210ο C, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.