Φλογέρες με Τυρί μετσοβόνε και μπούκοβο
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παίρνουμε 2 φύλλα και τα κόβουμε σταυρωτά ώστε να έχουμε 8 τετράγωνα κομμάτια. Πασπαλίζουμε το ένα κομμάτι με ελαιόλαδο, λίγο από το μπούκοβο, το θυμάρι, ένα κομμάτι από το μετσοβόνε και τυλίγουμε διαγώνια σε ρολό. Ενδιάμεσα κλείνουμε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα και συνεχίζουμε να τυλίγουμε. Στην άκρη του φύλλου απλώνουμε λίγο νερό για να κολλήσει και να κλείσει η φλογέρα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια.

 

Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε σε δόσεις τις φλογέρες και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη.

 

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ντιπ και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τις φλογέρες με το ντιπ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.