Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Ξετυλίγουμε τα φύλλα και τα απλώνουμε πάνω στη λαμαρίνα. Κόβουμε με ένα κουπάτ δίσκους πάνω στα φύλλα.
Ακουμπάμε πάνω στους μισούς δίσκους 2 κ.γλ. μαρμελάδα και 1 κ.γλ. ανθότυρο. Σκεπάζουμε με τους άλλους μισούς δίσκους, κλείνοντας μέσα τη γέμιση. Πιέζουμε με τα δάχτυλά μας τις άκρες από το κάθε πιτάκι για να κλείσει καλά. Αλείφουμε με ένα πινέλο το κάθε πιτάκι με το μείγμα του κρόκου.
Αραδιάζουμε τα φραουλοπιτάκια πάνω στη λαμαρίνα του φούρνου, φροντίζοντας ώστε να έχουν απόσταση 2-3 εκ. το ένα από το άλλο. Τα ψήνουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.