Καλοκαιρινή Γαλέτα Κουρού

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κρεμμύδια και τις τομάτες στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες.

 

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά, μέχρι να ξεκινήσουν να μελώνουν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Απλώνετε τα φύλλα κουρού σε 2 ρηχά ταψιά, στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί, και απλώνετε πάνω τους το μισό pesto βασιλικού και τις φέτες τομάτας. Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνετε στους 190ο C, στον αέρα, για 20-25 λεπτά.

 

Αποσύρετε τις κουρού από τον φούρνο, μοιράζετε ισομερώς τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τη φέτα, χοντροσπασμένη, τις ελιές ροδέλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 8-10 λεπτά.

 

Όταν οι κουρού είναι έτοιμες, τις αποσύρετε από τον φούρνο, περιχύνετε με το υπόλοιπο pesto βασιλικού και το χοντροκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.