Καλοκαιρινή Γαλέτα Κουρού

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα κρεμμύδια και τις τομάτες στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες

 

Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά, μέχρι να ξεκινήσουν να μελώνουν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Απλώνουμε τα φύλλα κουρού σε 2 ρηχά ταψιά, στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί, και απλώνουμε πάνω τους το μισό pesto βασιλικού και τις φέτες τομάτας. Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνουμε στους 190°C, στον αέρα, για 20-25 λεπτά.

 

Αποσύρουμε τις κουρού από τον φούρνο, μοιράζουμε ισομερώς τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τη φέτα, χοντροσπασμένη, τις ελιές ροδέλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 8-10 λεπτά.

 

Όταν οι κουρού είναι έτοιμες, τις αποσύρουμε από τον φούρνο, περιχύνουμε με το υπόλοιπο pesto βασιλικού και τον χοντροκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.