Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε τη σφολιάτα σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει πλήρως.
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για την γέμιση και αφήνουμε στην άκρη. Ανοίγουμε την σφολιάτα σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και με έναν πλάστη την ανοίγουμε λίγο ώστε να ενωθεί καλά.
Για τη σύνθεση
Τοποθετούμε την μισή γέμιση στην σφολιάτα αφήνοντας 1 κενό 1 εκ. περιμετρικά. Τυλίγουμε σε ρολό κατά μήκος ή πλάτος, αρκετά σφιχτά. Με την ένωση προς τα κάτω, κόβουμε το ρολό σε 12 φέτες.
Για τη σύνθεση
Στρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο ταψί με λαδόκολλα και τοποθετούμε τα ρολάκια δίπλα δίπλα, καλό είναι να ακουμπάνε μεταξύ τους.
Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Επαναλαμβάνουμε με την δεύτερη σφολιάτα και την υπόλοιπη γέμιση και ψήνουμε στο ίδιο ή σε όμοιο σκεύος.
Για το γλάσσο
Για να φτιάξουμε το γλάσο, ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ ή με σύρμα μέχρι να έχουμε μια κρεμώδη υφή. Όταν κρυώσουνε τα ρολάκια, περιχύνουμε με το γλάσο και σερβίρουμε.