ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε την τριμμένη φέτα μαζί με το ανθότυρο, το αυγό, το ψιλοκομμένο θυμάρι και τη ρίγανη, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.

 

Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και το ανοίγουμε λίγο με έναν πλάστη προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Κόβουμε τη σφολιάτα σε μικρά τετράγωνα 10×10 εκ., τοποθετούμε μία κουταλιά από τη γέμιση, περνάμε περιμετρικά τη σφολιάτα με λίγο νερό και κλείνουμε σε σχήμα τριγώνου, πιέζοντας το σημείο που κλείνει και σχηματίζοντας μικρές πιέτες. Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα περνάμε, με τη βοήθεια ενός πινέλου, με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.

 

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.