ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε την τριμμένη φέτα μαζί με το ανθότυρο, το αυγό, το ψιλοκομμένο θυμάρι και την ρίγανη, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.

 

Απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και το ανοίγετε λίγο με ένα πλάστη προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Κόβετε την σφολιάτα με μικρά τετράγωνα 10×10 εκ., τοποθετείτε μία κουταλιά από την γέμιση, περνάτε περιμετρικά την σφολιάτα με λίγο νερό και κλείνετε σε σχήμα τριγώνου, πιέζοντας το σημείο που κλείνει σχηματίζοντας μικρές πιέτες. Τοποθετείτε τα τυροπιτάκια σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα περνάτε, με την βοήθεια ενός πινέλου, με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.

 

Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.