στριφτάρια με αρωματικά χόρτα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

Για το φύλλο 

Αφήνουμε τα Φύλλα κρούστας για πίτες Xρυσή Ζύμη να ξεπαγώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της συκευασίας.

Για την πίτα 

Λιώνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν, τους προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε.

Για την πίτα 

Κόβουμε κάθε φύλλο στη μέση κατά πλάτος και παίρνουμε 20 ορθογώνια κομμάτια. Απλώνουμε κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς 1- 2 κουταλιές από το μείγμα με τα τυριά και τα μυρωδικά.

Για την πίτα 

Τυλίγουμε πρώτα σε ρολάκι και κατόπιν σε μικρό στριφτάρι. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθουμε τα στριφτάρια σε ταψί αλειμμένο με ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Ψήνουμε για 20’-25’, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. για να μην κολλήσουν όταν φουσκώσουν  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.