Τάρτα Ολικής Άλεσης με Χωριάτικο Φύλλο Ολικής Άλεσης, Λιαστές Τομάτες, Κατίκι και Βασιλικό
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Χτυπάμε στο μπλέντερ τις μισές λιαστές τομάτες με την σάλτσα τομάτας. Κόβουμε τις υπόλοιπες λιαστές τομάτες σε μικρότερα κομμάτια.

 

Λαδώνουμε ένα παραλληλόγραμμο ταψί και απλώνουμε τα φύλλα αφού τα λαδώσουμε ένα-ένα. Με ένα κουτάλι (ή σπάτουλα) απλώνουμε το μείγμα λιαστής τομάτας στα φύλλα και ρίχνουμε τα τοματίνια, τις ελιές και τις υπόλοιπες λιαστές τομάτες. Πασπαλίζουμε με το μισό φρέσκο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Με ένα μικρό κουτάλι βάζουμε κατίκι σε διάφορα σημεία της τάρτας.

 

Ψήνουμε την τάρτα για 25 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.