αρκούλες με Αρακά και Ζαμπόν με Ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε το άλλο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βράζουμε τον αρακά και τον σουρώνουμε. Κόβουμε το ζαμπόν σε κύβους.

 

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη το αβγό, το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και τα τυριά. Προσθέτουμε τον αρακά και το ζαμπόν. Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγκο κουζίνας και με τη βοήθεια κουπάτ σε σχήμα βαρκούλας την κόβουμε.

 

Αλείφουμε τα φορμάκια-βαρκούλες με ελαιόλαδο και απλώνουμε τη ζύμη. Γεμίζουμε κάθε βαρκούλα με το μείγμα του μπολ και τοποθετούμε σε ρηχό ταψί. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με μία σημαιούλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 2 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.