Ατομικές Ταχινόπιτες με Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα και κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκ. Ανακατεύουμε το ταχίνι με το χαλβά που έχουμε θρυμματίσει προσθέτοντας το καρύδι και τις σταγόνες σοκολάτας.

 

Σε κάθε δίσκο που έχουμε κόψει, τοποθετούμε μία κουταλιά της σούπας από την γέμιση. Σκεπάζουμε με τους υπόλοιπους δίσκους και πιέζουμε πολύ καλά περιφερειακά. Αλείφουμε την επιφάνειά τους πολύ καλά με το σησαμέλαιο και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για μισή ώρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.