Κορδελίτσες με παρμεζάνα και μπέικον

Κορδελίτσες με παρμεζάνα και μπέικον

20 λεπτά
Για περίπου 24 κορδελίτσες
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C με αέρα. Ανοίγετε το φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια. Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το μπέικον με το κρεμμυδάκι. Βάζετε στο μπλέντερ το μπέικον και το κρεμμύδι και χτυπάτε καλά τα υλικά.

Βήμα 2

Απλώνετε το ½ μείγμα στο φύλλο και πασπαλίζετε με την τριμμένη παρμεζάνα. Επαναλαμβάνετε με το δεύτερο φύλλο. Κόβετε το φύλλο σε λωρίδες (από τη στενή πλευρά) και τις στρίβετε δύο-τρεις φορές.

Βήμα 3

Τις τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί και τις ψήνετε για περίπου10 -12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

1 συσκευασία Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη
5 φέτες μπέικον
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φλιτζ. παρμεζάνα, τριμμένη
λίγο αλεύρι για τον πάγκο της κουζίνας