Αν αναζητάς ένα γρήγορο και απολαυστικό γλυκό, τα cinnamon rolls είναι η τέλεια επιλογή! Με πλούσιο άρωμα κανέλας, λιωμένο βούτυρο και καστανή ζάχαρη, αυτά τα αφράτα γλυκά ρολάκια ψήνονται σε λίγα λεπτά και γεμίζουν το σπίτι με απίθανο άρωμα.
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη. Ανοίγουμε τα φύλλα το ένα δίπλα στο άλλο και τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο.
Πασπαλίζουμε τα φύλλα με το μείγμα κανέλας-ζάχαρης και τα τυλίγουμε σε ρολά (κατά μήκος). Κόβουμε τα ρολά σε κομμάτια 2 εκατοστών.
Απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου λαδόκολλα, στρώνουμε μέσα τα κομμάτια ζύμης και τα ψήνουμε για 15–20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσουν.
Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προαιρετικά, τα πασπαλίζουμε με καρυδόψιχα και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.